O NAMA

Preduzeće BORF je osnovano 2002. godine.

Od samog početka težimo da budemo snažan i pouzdan partner, posvećen poboljšanju  kvaliteta života ljudi, tako da mogu da se osećaju bolje, rade više i žive duže.

Posebno smo ponosni na to da smo na tržištu uspeli da se istaknemo kao predstavnik kompanija koje su tehnološki lideri u svojoj branši. Svaka od kompanija, čiji smo distributer, u svojoj oblasti napravila je skok na viši nivo bez obzira da li se radi o kvalitetu, preciznosti ili potpuno novom pristupu rešavanja problema. Zahvaljujući tome možemo da ponudimo nova rešenja na tržištima na kojima smo prisutni. 

Visokokvalitetna oprema zahteva visokokvalitetnu podršku krajnjim korisnicima kako bi se omogućila dugotrajna uspešna upotreba i iskorišćavanje svih prednosti koje ona nudi.  

Za svu opremu iz našeg prodajnog programa obezbedili smo: instalaciju, podršku korisnicima, servis u garantnom i van garantnog roka, potrošni material i rezervne delove.  

Na ovim stranicama možete naći kratki pregled proizvođača koje zastupamo za  područje Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Tehnološki lideri

Naši partneri

Svaka od kompanija, čiji smo distributer, u svojoj oblasti napravila je skok na viši nivo bez obzira da li se radi o kvalitetu, preciznosti ili potpuno novom pristupu rešavanja problema.