Peak Flow metar, merač vršnog protoka vazduha

spirometar pikfloumetar izdisajni vršni protok PEFKontrolišite vašu astmu najsavrmenijom tehnologijom u kućnim uslovima bez odlaska kod lekara.

Preporuka je da pacijenti oboleli od astme i hronične opstruktivne bolesti pluća prate 
izdisajni vršni protok u kućni uslovima.Izdisajni vršni protok ili PEF je ključni parametar za kontrolu bolesti. 

Za pulmologe merenje PEF-a ima isti značaj koji za kardiologe ima merenje krvnog pritiska kod pacijenata sa dijagnozom hipertenzije. 

Smart Peak Flow  meri PEF i ukazuje na ograničenja i opstrukcije u disajnim putevima. Svakodnevna kontrola PEF-a u  kućnim uslovima omogućiće da reagujete na vreme, promenite režim lečenja, sprečite pojavu i razvoj simptoma u njihovom punom obliku i time smanjite broj odlazaka kod lekara,

 
smart pek flow adapterSmart Peak Flow Vam pomaže da 
na vreme i lako možete prepoznati promene pre razvoja simptoma, pad vrednosti PEF-a u odnosu na vaš najbolji rezultat sugeriše da dolazi do promena i da trebate preduzeti adekvatne korake, 
pre razvoja simptoma


Merenjem PEF-a i poređenjem izmerenih vrednosti pre i nakon uzimanja prepisane terapije daje vam mogućnost da pratite kako reagujete na terapiju, da li je prepisana terapija adekvatna.

Najsavremenijom tehnoloigjom kontrolišite vašu astmu u kućnim uslovima, preuzmite i instalirajte aplikaciju, povežite Smart Peak Flow na telefon i uradite prvi test.

Jednostavna kontrola astme i HOBP u četiri koraka:

4 koraka


Izmerene vrednosti PEF-a mogu biti u zelenoj žutoj ili crvenoj zoni.

smart peak flow zelena zuta crvena

Ako je izmerena vrednost PEF-a u zelenoj zoni,  pratite svoj redovni plan uzimanja lekova za kontrolisanje astme.  

Ako je izmerena vrednost PEF-a u žutoj zoni, astma se možda pogoršava. Sledite svoj akcioni plan za astmu i u njemu pronađite preporuke o upotrebi lekova za ublažavanje simptoma kako biste se vratili u zelenu zonu.

Ako je izmerena vrednost PEF-a u crvenoj zoni, odmah zatražiti medicinski savet.
 
Izmerene vrednosti vršnog protoka u formi kliničkog izveštaja možete poslati vašem lekaru putem elektronske pošte kako bi se konsultovali o koracima koje je neophodno preduzeti da bi se simptomi ublažili i sprečio asmatični napad.

spirometar pikfloumetar izdisajni vršni protok PEF
7.920,00 RSD
 IMG 7306
11.088,00 RSD

Smart Peak Flow možete kupiti u apoteci a više informcija možete dobiti  na telefon 060 40 40 028 ili slanjem poruke na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Preuzmite katalog Pratite nas na:
facebook smart peak flow instagram smart peak flow srbija
 
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.
 

 

Free Joomla! template by L.THEME