Peak Flow metar, merač vršnog protoka vazduha

spirometar pikfloumetar izdisajni vršni protok PEFPreporuka je da pacijenti oboleli od astme i hronične opstruktivne bolesti pluća prate ekspiratorni, 
izdisajni vršni protok.
Izdisajni vršni protok je ključni parametar za kontrolu bolesti. 

Za pulmologe merenje vršnog protoka ima isti značaj koji za kardiologe ima merenje krvnog pritiska kod pacijenata sa dijagnozom hipertenzije. Izdisajni vršni protok ili PEF je najjednostavniji test kojim možete pratiti vašu bolest, astmu ili hroničnu opstruktivnu bolest pluća.

Smart Peak Flow vam pmaže da vidite pad vršnog protoka u odnosu na vaš najbolji rezultat što vam sugeriše da dolazi do promena i da trebate preduzeti adekvatne korake. Jednostavno Smart Peak Flow Vam pomaže da na vreme i lako možete prepoznati promene pre razvoja simptoma što bez Smart Peak Flow nije moguće. 

promena protoka pikfloumetar

Smart Peak Flow  je jednostavan i prenosiv merač protoka izdahnutog vazduha koji se koristi u kućnim uslovima. Meri maksimalnu brzinu protoka tokom forsiranog izdisanja vazduha i ukazuje na ograničenja i opstrukcije u disajnim putevima. 
Merenja će Vam omogućiti da reagujete na vreme i promenite režim lečenja zasnovan na planu zaštite od asmatičnog napada.
Izemerene vrednosti vršnog protoka u formi kliničkog izveštaja možete poslati vašem lekaru putem elektronske pošte kako bi se kosultovali o koracima koje je neophodno preduzeti da bi se simptomi ublaižili i sprečio asmatični napad.

Al 04212020Kao što možete videti u izveštaju se pored vrednosti vršnog protoka nalaze i informacije o dinamici uzimanja prepisane terapije, stepenu tegoba koje pacijent oseća i bitnim zapažanjima koje pacijent unosi.

Jednostavna kontrola u četiri koraka:

4 koraka

 Preuzmite katalog Pratite nas na:
facebook smart peak flow instagram smart peak flow srbijaViše informcija možete dobiti poziivom na telefon 060 40 40 028 ili slanjem poruke na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.
 

Free Joomla! template by L.THEME