Antibakterijski i antivirusni filteri

Spirometar FilterSpirometar Stipaljka
Filteri za spirometararska testiranja obezbeđuju ekonomično rešenje za kontrolu infekcije za sve vrste spirometara koji se mogu naći natržištu.
Filteri za spirometarska testiranja vrhunskog su kvaliteta projektovani i proizvedeni u Nemačkoj. Štipaljka za nos i filter upakovani u kesicu čine jednostavno i praktično rešenje za kontrolu infekcije.

Testiranja koja su sprovedena pokazala su da filteri za pulmološka testiranja proizvođača Lemon Medical GmbH zadržavaju veše od 99.99%  virusa i bakterija čak i prilikom visokih protoka.

Kartonski usnici koji se trenutno koriste ne pružaju adekvatnu zaštitu pacijentu.  
Činjenica da se usnik za jednokratno korišćenje baca i da pacijent  ne stavljate u usta nešto što je neko pre njega stavljao ne znači istovremeno da je i pacinet zaštićen. 
Prilikom izvođenja spirometarskih manevara pacijenti izbaciju sitne čestice pljuvačke koja se lepi na unutrašnje delove spirometra (tunel, turbinu ili mrežicu). 
Na kraju dana možete samo da zamislite šta se sve nalazi u spirometru. 


mrezica na kraju dana
      • Unutrašnji deo spirometra na kraju dana kada se koristi kartonski usnik.
Filter sa integrisanim usnikom sprečava prenos infekcije tako što zadržava čestice pljuvačke na sebi i tako štiti unutrašnje delove spirometra kroz koje prolazi vazduh, unutrašnji delovi ostaju čisti zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom filteru, te na prvom mestu štiti pacijenta od mogućih infekcija.

mrezica na kraju dana filter
      •  Unutrašnji deo spirometra kada se koristi antibakterijski filter 

Free Joomla! template by L.THEME